een week geleden heb ik met een vriendin marsepein gemaakt !
En het was heel lekker ! ;)
We hebben ze daarna in "cacao" gerold en dat maalte het nog lekkerder ! ;)
Al je er zin hebt om het ook te maken .... :
Nodig :
- 225 g amandel poeder
-200 g bloemsuiker
-1 eiwit
-1 eiwit
-*honing om het kneedbaar te maken
-een paar drupprls amandel extract
-en een kommetje met cacaopoeder of nesquick
*(De honing voeg je toe tot de marsepein goed kneedbaar is en niet meer droog)
Bereiding :
Heel makkelijk !
Je doet gewoon alles in de kom en mengen maar ... :) !!!
Na kneden laat het 1 uur rusten . Ik heb het daarna nog een dag in de frigo gelaten
(Het deeg, niet in bolletjes) om het stevigger te maken en daarna de bolletjes in de cacao of nesquick gerold.
Je kan het zo'n 1 week bewaren in de koelkast .
En smullen maar, tot dan !
Geen opmerkingen:
Een reactie posten